AxPro AxessProdukter
Officiell Comelit partner

AxPro officiell partner till Comelit i Sverige och Danmark

 

Ett samarbetsavtal har undertecknats mellan Comelit Group Spa och AxPro AxessProdukter AB.

AxPro skall verka som officiell Comelit-partner med ansvar för kommersiell och teknisk service till kunder på den svenska och danska marknaden.

 

Vi kan erbjuda er allt stöd som rör Comelit-system och lösningar, inklusive rådgivning före försäljning, försäljning och produktleverans, tekniksupport efter försäljning, garantihjälp, uppgradering av befintliga system, driftsättning, etc.

 

Comelit passar också på att meddela att man är originaltillverkare av porttelefonsystemet Simplebus som i Sverige levererades tidigare av företagen Bewator, Siemens och Vanderbilt. Varumärket Simplebus är en egendom som tillhör Comelit och som tillverkare kommer Comelit att fortsätta att fullgöra sin skyldighet att garantera teknisk service för alla befintliga system, även om de inte omfattas av garantin. AxPro, som är Comelit officiella partner i Sverige, har rätt att tillhandahålla all nödvändig och önskad service.

 

Comelit som ett internationellt företag med närvaro i över 90 länder har sedan 1956 skapat historia inom porttelefonsystem och har aktivt bidragit till dess pågående utveckling. Förutom porttelefoner, designar och tillverkar Comelit säkerhetssystem för videoövervakning, inbrottslarm, hemautomation, brandövervakning samt passerkontroll vilket gör dom till en partner som specialiserat sig på att skydda människor och deras miljöer.

 

Comelit porttelefoner är ett välkommet tillskott som bland annat kan integreras med flera olika passerkontrollsystem på marknaden samt höjer säkerheten vid dörröppning med att även verifiera besökaren med ett videosamtal i mobilen eller svarsapparaten innan man släpper in. 


Befintliga Simplebus installatörer välkomnas med deras supportförfrågningar, vi kan till exempel hjälpa dom med att erbjuda uppgradering av befintliga analoga Simplebus installationer till moderna videosamtal system utan att byta ut hela befintliga anläggningen.


AxPro är stolta över att vara Comelits officiella partner i Sverige och Danmark och kommer att göra det yttersta för att se till att befintliga och nya kunder får exakt den service dom behöver framöver.


För mer information kontakta oss gärna.